Direktlänk till inlägg 30 april 2007

Tack för era svar och uppmuntrande tillrop då jag försökte tillverka knappar.

Av Victoria - 30 april 2007 14:25

Så här gick det till slut:Efter tio djupa andetag så la jag pannan i lika djupa veck, och funderade hur knappuslingarna egentligen skulle göras... nu var det jag mot knapparna. Princip och prestige!


Jag försökte, och till slut fick jag in knycken! Dessutom lyckades jag, medelst tång och kulspetspenna restaurera några av de knövliga exemplaren. Så sju av tio knappar blev brukbara.


Tror att tyget egentligen är aningen för tjockt, så det gäller att klippa till exakt den bit man behöver, inte en millimeter mer. Då funkar det!


Kommentarer på kommentarerna:


Sara Ö: Vad har din pappa för en Kabe? Vi har en Smaragd -78.


Anca: Tack för den virtuella kramen.


Lisa: Be om hjälp, ja... tänk om man gjorde det lite oftare... men hellre stånga huvet i väggen, du vet.


Annelie: Jo, det som syns blev bra. När de väl blev, så blev de helt okej. Och vilken skillnad på dynorna med knapp istället för utan…


Lilla My: Jo, sinnesro är viktigast. Fast den finner jag inte förrän jag, på egen hand, löst problemet. Victoria vill, Victoria kan, Victoria måste…


Eva: Bara sätta igång att sy då! Det är ju himla roligt att fixa lite nytt!Ha en underbar valborg allihop!Nu blir det lugnt på bloggen ett par dar, ska jobba inatt, och sova imorgon.På återseende!

 
ANNONS
 
Lilla My

Lilla My

30 april 2007 14:45

Skönt att det löste sig med knapparna :).Trevlig valborg och sov gott.Hälsa "gänget".Kram

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

1 maj 2007 13:17

Vilken tur att det löste sig :) Ha en trevlig dag (när du vaknar:)!

http://rospinglan.blogg.se/?

 
Ingen bild

Sara ö

1 maj 2007 13:56

Min pappa har en safi -81 med mörk inredning och jag känner igen alla dom oranga detaljer som du handlar och är så sugen :)... på att se allt klart.. känner att insperationen kommer stort genom att läsa allt från dig karmar saraö

 
EVA

EVA

1 maj 2007 19:10

Skönt att det fixade sig med knapparna...

Jag får se om det blir nån större förändring i vagnet i år...om jag orkar så kanske jag klär om dotterns del...och bara piffar upp i vår del med lite nya kuddar i lite färg.
Men jag lovar, kort ska jag ta både före och efter...

KRAM EVA

http://www.whiskyochchampagne.blogg.se

 
cilla

cilla

8 april 2008 11:22

trillade in på din blogg när jag googlade om husvagnsuppiffning. Har en gammal vagn från 68 som jag håller på att piffa upp med både gammalt o nytt, otroligt roligt
Lycka till!

http://cillnius.blogg.se/cillirill

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se