Direktlänk till inlägg 17 september 2007

Det är så typiskt...

Av Victoria - 17 september 2007 21:00


...här har jag gått & fejat  & skurat vardagsrummet hela förmiddagen, för att nån enda gång ha det riktigt välstädat och prydligt...

(det är svårt att ha det välpolerat just nu: jag städar undan tio grejor och gossen plockar fram tolv...)


...och så fick jag se det här!


Så nu är det bara att riva om i bokhyllan och trassla ihop sladdarna igen.

(fast sladdarna är alltid trassliga hemma hos oss... det är lite väl många sladdar till alla boxar & dvd:ar & tv:ar och Playstations & diverse)

Typiskt min otur att städa just när det blir snyggt med osnyggt, hehe...


Har fotograferat några av våra favoritböcker:


"Penisboken" kan jag varmt rekommendera,

likaså "Entreprenörskap, toapapper & struntsnack", av Blåsmarkaren

Niclas Wikström. Fast man kanske bör veta vem författaren är om man ska uppfatta det roliga i boken...


 Jag har haft en riktigt trevlig helg på jobbet.

Åt thaimat på lördagkväll och de tre portioner vi beställde hade räckt åt sex pers.

Mycket shoppingprat blidde det och nu är jag sååå sugen på att fara till stan. Måste ha ett par snygga stövlar, gärna med lite grövre stuk.

Måste ha några nya jeans också, mina rätt så nya fina jeans havererade i helgen.

De bokstavligen rämnade tvärs över ändalykten, eftersom de är förnötta & blekta i häcken.

 (Så det berodde inte på att det blev för tight...)

Skitkvalitet á la H&M.


Tror jag ska fara en sväng till staden på onsdag.

Dan innan nya gallerian öppnar.

(då får man en ursäkt att gå på stan igen sen)


Nu ska jag titta in hos er andra.

Natti Natti!


Uppdatering en halvtimme efter inläggets tillkomst:

-Vi äger inte ens ett Playstation. Men mycket sladdar har vi lika fullt.

Ett surroundsystem med tusen meter ful kabel och fem lika fula högtalare. Och jag kunde inte bry mig mindre än just om ljudet...


 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

17 september 2007 22:00

Jag tycker det ser fint ut=) När det blir för mycket sladd virar jag in sladden i sladden, genom att "ögla" den...förstår du hur jag menar...som virkmaskor ungefär hahah
Ha det fint/kram

http://rospinglan.blogg.se

 
fialotta

fialotta

17 september 2007 22:28

Fast själv fördrar jag städat. Jag blir galen när det är stökigt hemma hos oss. Är jag hos någong som har grejer här och där bryr jag mig inte de minsta, men hemma klarar jag bara inte av det.

Du det är inte så jätte svårt att göra halsband, lite piller, men roligt! Sålde det vita till mamma idag :)

Jag har också haft problem med bloggen idag, den är så seg ibland.

Natti natt

http://www.fialotta.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

17 september 2007 22:45

Är det dags för gallerian att öppna nu? Är utvandrad norrbottning, men ser fram emot det...

http://annelieskaos.blogg.se

 
Mariakoden

Mariakoden

17 september 2007 23:11

Hahahaha....Men guuuud vad jag ställer till det!!!=O
Sorry=)!!!
Ser att vi har nååågra likadana böcker!!!Det är så kul med böcker!!!!!
Snart ska jag till lilla my.....HJÄÄÄLP!!! NERVÖÖÖÖÖS!!!...skojar bara, är huuuur lugn som helst.....tyyyp!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Ingen bild

öjebybo

18 september 2007 11:46

Vad fint det blev, men hur gick det med fönstrena???? STAN på onsdag vad kul , vi har ju personalmöte så jag tar en sväng efter åt så vi ses kanske!

 
Ingen bild

öjebybo

18 september 2007 12:14

Om du har lust att träffas på stan " give me a call" har ju nallen med mig...

 
Lilla My

Lilla My

18 september 2007 13:18

Ja,aldrig får man vara riktigt lycklig.En trend byts snabbt mot en annan ;-).Det blir kanonkul med spakväll med brudarna.Vi hade tänkt att vi beställer mat från pizzeria Viking.De har visst en varierad meny och nära A.U.Ses snart.Ha det bäst

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ingen bild

Maken

18 september 2007 13:32

Här kära bloggbesökare kan ni se en verkligt klassisk "Vickan". Snyggt städat inför en fotografering visst, men om ni tittar noga så ser ni ett leksaksfår (ok det KAN eventuellt vara en anka). Det är mer regel än undantag att det finns med små "detaljer" i bilden. PS. Bäddar i garaget ikväll, hehe... DS

 
rolle

rolle

18 september 2007 15:16

Ja du. Du är inte ensam om sladdtrasslet. Ett evinnerligt stort tjorvknippe med sladdar överallt.Konstigt att dom trasslar ihop sig så fördärvat ! Man sätter ju dit dem en och en. Ändå lyckas dom slå knut på varandra. Nä, man skulle ha allting trådlöst.
Ha de bra
Rolle

http://www.rollesatelje.blogg.se

 
Paula

Paula

19 september 2007 11:30

Jag har såå svårt att fatta att inte någon ännu kommit på det sladdlösa samhället??? Jag menar, man åker till månen, man utvecklar mobiler och andra medier, men sladdar ska det va! Om inte, batterier som ska laddas med sladdar...suck!

http://paulaz.se

 
Ingen bild

Herr Johansson

19 september 2007 13:33

är det inte en snurrad kabel jag ser på bilden, vid vägguttaget på vänster sida om tv:n

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se