Direktlänk till inlägg 4 november 2007

Så där ja!

Av Victoria - 4 november 2007 21:24

Nu är nya hyllorna på plats ovanför soffan:Istället för:


Ska bara fixa några tapetskador i morgon, sen äré klart!
Hört vid matbordet, lördag lunch:


Herr Johansson:

-Var finns  kryddan Aromat nuförtiden?

 Maken:

-Ja, må då vara det, men var finns Kryddan Peterson?Den som behöver en förklaring

kan maila mig. 
ANNONS
 
Lilla My

Lilla My

4 november 2007 22:29

Snyggt.Visst är det härligt att få göra om lite?Undrar när min utlovade lunch ska bli av :/....?Det var ju ett tag sedan jag lovade den...Jag återkommer om den..men du kan ju komma förbi ändå :-)Ha det bra

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ingen bild

Maken

5 november 2007 13:05

Istället för att maila Bloggägaren, kan den intresserade kika in på länken:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kryddan_Peterson

Jo, jag Googlade skiten... =)

 
Fridasfunderingar

Fridasfunderingar

5 november 2007 15:36

Det blev ju bra med hyllorna!Hoppas tapetreparationerna blir lyckade (inte för att de syns på håll).

Jag måste erkänna att jag skrattade nåt fruktat åt konversationen. HAHA!

http://fridasfunderingar.blogg.se

 
EVA

EVA

5 november 2007 19:28

Oj så snyggt !!! Blev ju jättebra !
*
Och så en liten fråga...är ni nöjda med soffan ? Maken har spanat in den soffan på IKEA och funderar allvarligt om den ska köpas...och då tänkte jag att det går ju att fråga de som har den ! Så ärligt...är det skön att sitta, ligga, sova och halvligga i...hihi ???
*
Och förresten så har jag mailat dig ett recept...
*
KRAM EVA

http://whiskyochchampagne.blogg.se

 
emmy-lie

emmy-lie

10 januari 2008 23:59

Snygg soffa du har. Min dotter köpte en likadan men beige, samt fåtöljen med fotpall på blocket. Vilket fynd hon gjorde, 4.500:- för allt. Det var nästan som nytt, dom skulle flytta dom som sålde. Hemtrevligt du verkar ha det hemma! Jag älskar också inredning. Vi håller på att bygga ut vårt hus, ett stort vardagsrum, 35 kvm. Så vårt gamla vardagsrum som ligger ihop med köket, ska nu få bli matsal/allrum.Det är också under renovering. Vi är nästan klara, det ska bli så skönt. Sen ska jag sätta igång med inredningen, matsalen/allrum, ska gå i scabby chic stilen. Nya vardagsrummet är ljust grått på tre väggar, mörkare grått på en vägg, mycket fönster. Mörkgrått stengolv i granit med golvvärme. Ska köpa ny soffa, den måste vara stor, vi är så många som träffas, när mina barn med familjer är här, vi blir då 15 stycken. Det är så himla roligt. Vi träffas väldigt ofta.Nog om mig, tänkte ju bara berömma ditt vardagsrum. Tack förresten för berömmet för barnpallen, det är pga det som jag gick in på din sida. :) kram

http://emmy-lie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se