Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

På skidsemester i Uzbekistan.

Av Victoria - 27 mars 2008 20:01


Öjebybo´s kommentar i föregående inlägg:


"Wow så du har köpt skor! Det vill jag också göra. Igår när jag var i stan: det enda jag köpte var te till oss. I natt så drömmde jag att du och jag var på skidläger i uzbekistan , det var skit kallt och vi bodde i en möglig rutten stuga.. Sjuk dröm eller hur??? Ska hoppa in i duschen och sen i väg till jobbet , ses i morgon."


Vetenskapen om Uzbekistan:

 "Landet har ett tempererat, torrt fastlandsklimat. Ett av de allvarligaste miljöproblemen är de dammoln som uppstår i öknen Kara Kum i söder, ofta i samband med torka som ger liten eller ingen nederbörd. Området runt de nordöstliga bergskedjorna, såsom i Tasjkent, har störst chans att få nederbörd i form av snö eller regn. Detta område har däremot episoder med föhnvind ger några varmare dagar och ett uppehåll ifrån kylan som tar sig söderöver från Sibirien. Även de centrala ökenområdena får några dagar med lätt snöfall. Under sommaren är luften fuktig, men så gott som utan nederbörd. Den relativa fuktigheten är låg eftersom temperaturen är hög; vissa dagar kan det bli upp till 45 ºC. Hösten kommer snabbt och medför en blandning av svalare temperaturer och lite nederbörd."


Måste vara häftigt att åka lagg i öknen!

Säg till nästa gång så hänger jag på!

Längd eller alpint?

 
ANNONS
 
Ingen bild

öjebybo

28 mars 2008 12:05

Tror vi satsar på rullskidor, vägar måste ju finnas! Men maten är nog ingen höjdare så det är bäst att ta med lite majjomackor så vi blir mätta.Men jag undrar om vi inte ändå satsar på GREKLAND i stället eller vad tycker du?? Vi kan ju vindsurfa eller åka vattenskidor och få god mat där i allafall!!! ses snart .....

 
Ingen bild

Maken

28 mars 2008 12:54

O vo jä waller! =)

 
Annelie

Annelie

28 mars 2008 21:40

Mycket intressant...;-/
Har också köpt nya skor =)
Ha det fint/kram

http://rospinglan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se