Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Springer förbi...

Av Victoria - 30 mars 2008 10:29

 


...och säger hej, mellan tårtbak

och diskning.


Ungarna är hos farmor och farfar,

vi hade "vuxenkalas" igår.

(dottern lite missnöjd att hon inte fick vara med och säger att på hennes kalas ska minsann både vuxna och barn få komma)


Men hon älskar ju att vara hos farmor och farfar så det går ingen nöd på henne. 


Här hemma var det såå skönt att vakna av egen vilja nån gång!


Smyger runt och plockar lite

medan jag sippar på en

ljummen avslagen Champis.

Glamour! 
ANNONS
 
Ingen bild

öjebybo

30 mars 2008 11:14

LYX! Jag älskar lyx.Jag blir helt lycklig,galen av LYX. Men lyx kan vara så mycket , som en gång för typ 2år sedan lämnade vi bort pojkarna för att bara få sova ut och kunna sitta och bara NJUTA av frukosten/kaffe medans man såg nyhetshetsmorgon.
LYX kan vara mycket! Kan villigt erkänna att jag är tokig i väskor,så få handla en ny väska är absolut lyx för mig.
Lyx är alltså få åka till STOCKHOLM och bo på hotell och få av njuta hotell frukost och bara vara!!!!

 
lilla my

lilla my

30 mars 2008 15:12

Vi hade glamour här i går jag och guben.Bio,ensamma,inga barn,sitta still i 1 1/2 timme,inga mamma eller pappa rop...Å sen var det härligt att komma hem igen :)...men filmen Angel var inge bra.Fel skådisar till den storyn..Ursäkta om jag har förstört dina förväntningar på den ;)Ha det gott

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ingen bild

öjebybo

31 mars 2008 14:45

Ett stort GRATTIS PÅ din födelsedag , hoppas fick tårta på sängen av familjen i morse. Vi ses ju to night...

 
Annelie

Annelie

31 mars 2008 16:48

Stort GRATTIS en dag i efterskott. Hoppas dagen var underbart trevlig och rolig.
Ja det hoppas jag den är idag också förstås/kram

http://rospinglan.blogg.se

 
Ingen bild

Fru Lundgren

31 mars 2008 19:11

Åhh vad jag önskar att jag hade kunnat vara med på festen. Jag sitter och klurar... Kanske ska jag bjuda maken på samma lyx jag med. Han har ju också fyllt år, men ingen orkade uppvakta honom...
Nu ä vi friskare och är snart tillbaka till verkligheten och då måste vi ju ta igen det vi missat. Bio, god middag och barnvakt tror jag att han skulle gilla =)

 
lilla my

lilla my

1 april 2008 05:55

oj då jag visste inte att det var du som fyllde år.Grattis i efterskott.Hurra,hurra,hurra :)

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Eva

Eva

1 april 2008 15:09

Nu är vi hemma igen efter en superskön semester ! Och lite färg har vi fått...
G R A T T I S i efterskott !!! Hoppas dagen blev kanon...
***
K R A A A M från EVA !!!

http://whiskyochchampagne.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se