Direktlänk till inlägg 3 april 2008

Lääängta!

Av Victoria - 3 april 2008 21:35

Gaaah! Nu fick jag lite resfeber plötsligt.

14 days and counting...Oj vad vi ska ha trevligt!

Mycket shoppa. Mycket mat och dryck.

Soooova till nio. Minst.


Jag har en massa saker som jag ska låta bli också:


-Gå på museum.

-Gå på Livrustkammaren.

-Gå på droger.

-Gå på sunkiga offentliga toaletter.

-Gå vilse.


Och så måste jag gå i karantän så jag är frisk

när vi ska åka!

 
ANNONS
 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

4 april 2008 09:41

....ooops....läste fel först! Tänkte "ska hon gå på droger....??????"
Men nu såg jag!!!!

Hoppas ni håller er friska!!!

Hoppas ni får en toppenhelg!!!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Ingen bild

Fru Lundgren

4 april 2008 09:58

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ avis!
*skrattar
Åh vad det låter kul!
Nästa år blir ju jag också 30. Då ska jag önska mig en tripp till Sthlm.

 
Ingen bild

Herr Johansson

4 april 2008 14:22

men åååh, det är ju faktiskt bara en helg som ni ska bort jue, inget att notera väll ;)
Låter som om ni ska MINST halva jorden runt, hehehe

 
Ingen bild

öjebybo

4 april 2008 18:17

Pratade just med min granne , hon befinner sig just på zara på drottningsgatan kan erkänna att jag är mycket avis på henne. Själv har jag just avslutat en god middag , sen blir det lite popcorn i soffan med pojkarna och sambo. Imorgon ska jag jobba , så om du har lite att göra kan du titta förbi en sväng!ö

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 23 april 2008 22:03

...och flytta!    Bloggen alltså.   En snygg blogg med mer möjligheter!   Så jag tackar gamla bloggen för en trevlig tid. (blev över ett år!)   Jag har anlitat en begåvad bloggare till att designa mitt nya tillhåll.   Så nu *trumvirvel och basun* öp...

Av Victoria - 23 april 2008 09:08

I dag är det dags att hissa och hylla min make!   Han tog hand om våra barn hela helgen medan jag var i storstan och förlustade mig och brände pengar. Och ja: naturligtvis tar han hand om dem annars också, men tre dar på egen hand med Lilleman är fa...

Av Victoria - 22 april 2008 16:05

Ok, det här är kanske liiite långsökt, men jag har ju shoppat en del i helgen och tanken är att jag ska ha tid att ta bilder av allt det och visa er nån dag då tid finnes och tills dess kommer ett smakprov.     Trepack av världens bästa smörja!   ...

Av Victoria - 21 april 2008 18:33

    Puh! Tre dagars shop-non-stop... ...man märker att man inte är 20 längre...   ...för... jag är rätt knäckt.   Men så roligt vi har haft!   Så ruskigt kul!   Bra sällskap, trevlig resa, fint hotell, bra mat, mycket shoppa...     Fastän vi inte v...

Av Victoria - 16 april 2008 19:53

  Jobba i natt... sova i morgon.   Några eftersläntare som vill fira mig, kommer vid middagstid.   Och sen är det väl bara lägga sig om man ska orka upp på fredagmorgon.   Det blir ju lite tidigt, vi flyger 06:00 och 06:30 (vi fick inte samma restid...

Presentation

Omröstning

Bloggen Vickans Vardagsrum...
 ...är okej som den är.
 ...borde ha ett mer allmänt innehåll. Mer heminredning, mode och glitter.
 ..borde ha ett mer personligt innehåll, känslor, upplevelser, erfarenheter.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vickans Vardagsrum med Blogkeen
Följ Vickans Vardagsrum med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se